Pozovite nas

Cena selidbe Beograd – Kako prilagoditi budžetu?

Cena selidbe Beograd

Cena selidbe Beograd zavisi od mnogo različitih faktora. Mora se uzeti u obzir svaki aspekt selidbe, količina stvari koje se preseljavaju, kao i sama kilometraža. Ipak, ukoliko unajmite adekvatnu i proverenu agenciju, čitav proces, kao i cena selidbe, biće vam saopštena na samom početku.

Ukoliko vas zanima kolika je cena selidbe Beograd na pravom ste mestu! Agencija za selidbe Safe Move će vam u narednih nekoliko redova opisati od čega zavisi cena selidbe.

Cena selidbe Beograd razlikuju se od agencije do agencije

Promena životnog ili poslovnog prostora svakako nije jednostavan zadatak. Selidba firmi ili poslovnog prostora zahteva delikatniju organizaciju vremena i sredstava od selidbe domaćinstava. Ipak, i selidbe domaćinstava mogu predstavljati veoma stresan period.

Cena selidbe Beograd

Ne selite samo stvari koje posedujete, već napuštate i uspomene stvorene u toj kući sa svojom porodicom. Iz tog razloga, važno je da imate pravog partnera u ovoj pustolovini. Uz pomoć adekvatne agencije za selidbe, vi ćete morati da brinete samo o dekorisanju novog prostora – ostalo preuzima agencija!

Ukoliko želite da vaša selidba u glavnom gradu Srbije prođe bez mnogo komplikacija i bez dodatnog stresa, unajmite našu Safe Move agenciju.

Ono što nas izdvaja do ostalih agencija za selidbe, jeste mogućnost besplatne video call procene cena selidbe Beograd. Naši ljubazni i obučeni operateri će vas pozvati putem Viber-a ili WhatsApp mesendžera i dati detaljnu procenu cene selidbe, ali i trajanja celog procesa. Zahvaljujući tome, imaćete potpuni uvid u moguće troškove i u skladu sa procenom planirati svoje vreme. Ovim vas pošteđujemo neizvesnosti i nerviranja!

Cena selidbe Beograd zavisi od kilometraže i broja radnika

Jedna od najvažnijih stavki kada je u pitanju cena selidbe jeste kilometraža. Razdaljina između vašeg novog i starog stana ili poslovnog prostora utiče na cenu same selidbe. Međutim, u kilometražu se računaju i dodatni troškovi kao što su putarine, ili takse na graničnim prelazima ukoliko su u pitanju selidbe u inostranstvo ili iz inostranstva u Srbiju.

Cena selidbe nije ista ukoliko se selite iz jednog dela Beograda u drugi ili na relaciji Beograd – Novi Sad ili iz Beograda u neki drugi grad u Srbiji.

Svi dodatni troškovi koje iziskuje pređena kilometraža biće uračunati u cenu selidbe, a samim tim će je i povećati.

Osim toga, ne sme se zaboraviti i to da na cenu selidbe utiče i broj radnika koje je potrebno angažovati za jedan ovakav poduhvat. Može se reći da je broj radnika potrebnih za selidbu srazmeran količini stvari koje je potrebno preseliti na drugu lokaciju. Dakle, neće biti potreban isti broj radnika za preseljenje jednosobnog stana i trospratne kuće.

Cena selidbe Beograd

Na osnovu ovih faktora vrši se kalkulacija sam cene selidbe u Beogradu ili nekom drugom gradu u našoj državi.

Cena selidbe zavisi i od drugih faktora

Kada poželite da se preselite na novu adresu, velika je verovatnoća da ćete prvo postaviti pitanje – Od čega zavisi cena selidbe? To je svakako veoma razumljivo.

U redovima iznad naveli smo vam osnovne kriterijume koji se koriste za određivanje cene selidbe u Beogradu. Međutim, postoje i drugi, ne manje važni kriterijumi koji će određivati vaš budžet za selidbu.

Pristup objektu sa kojeg se preseljavaju stvari je takođe jedan od bitnih kriterijuma. Ukoliko u zgradi iz koje se selite ili useljavate postoji lift, cena selidbe će biti manja. Veoma je važno da postoji i adekvatno parking mesto za naša vozila, kojima se vrši utovar i istovar stvari.

Još jedan od bitnih faktora jeste sama struktura stvari koje se preseljavaju. Kada je u pitanju selidba specijalnih vrsta tereta ili lomljivih stvari, cena selidbe će biti veća. U tom slučaju je veoma važno pooštriti mere zaštite i bezbednosti, kao i koristiti više materijala pri pakovanju ovakvih stvari i više radne snage. To opravdava veću cenu selidbe.

Agencija Safe Move nudi vam najbolje cene selidbe u Beogradu, u Srbiji ili u inostranstvu. Za više dodatnih informacija nas možete kontaktirati!

 

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica mogu biti veoma težak poduhvat, ukoliko ne postoji adekvatna priprema i planiranje unapred. I selidbe drugih preduzeća ili poslovnih prostora zahtevaju pažljivo planiranje i konsultovanje sa agencijom koja će sprovesti preseljenje. Ovakva...

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime mogu predstavljati izazov za svakoga. Posebno ako uzmete u obzir nepredvidive vremenske prilike. Led na putu, debeo snežni pokrivač ili kiša mogu učiniti da vaša selidba bude odložena za nekoliko dana ili pak nedelja. Iz tog razloga, selidbe tokom...

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac zahtevaju angažovanje profesionalnog tima. Ukoliko planirate preseljenje u ovu beogradsku opštinu, biće vam neophodna prethodna priprema i dovoljno vremena za planiranje. U toku procesa preseljenja, možete naići na mnogo različitih prepreka i...

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta podrazumevaju rukovanje gabaritnim i teškim predmetima – od klavira do teških i gabaritnih mašina. Preseljenje specijalnih tereta zahteva angažovanje profesionalnog tima ljudi, koji ima dovoljno iskustva u ovom poslu. Transport specijalnih...

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida i dalje se obavljaju punom parom. U vreme pandemije koronavirusa ili virusa Covid – 19 mnogo toga se izmenilo u svakodnevici svih nas. Od rada od kuće, preko nošenja maski u javnosti, do držanja socijalne distance uvek i svuda. Može se reći da...

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe jedan su od najpopularnijih vidova i načina transporta vaših stvari do nove lokacije. Kao takve, kombi selidbe najčešće se praktikuju kada su u pitanju selidbe manjih stanova, studentskih soba, poslovnih kancelarija i sličnih, manjih prostora. Ukoliko...