Pozovite nas

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Selidbe kombijem

Kombi selidbe jedan su od najpopularnijih vidova i načina transporta vaših stvari do nove lokacije.

Kao takve, kombi selidbe najčešće se praktikuju kada su u pitanju selidbe manjih stanova, studentskih soba, poslovnih kancelarija i sličnih, manjih prostora.

Ukoliko vas zanima kako se najbolje pripremiti za preseljenje kombijem, na pravom ste mestu. Agencija Safe Move otkriva vam kako funkcinišu selidbe kombijem.

Kombi selidbe idealne su za gradske gužve

Ukoliko živite u gradu sa visokom koncentracijom putnog saobraćaja, kombi selidbe su najbolje rešenje.

Selidbe u Beogradu posebno su pogodne za korišćenje kombi prevoza, naročito u starijim delovima grada. Selidbe na Novom Beogradu su izuzetak, s obzirom na široke bulevare, te ni kamionski prevoz nije problem tokom selidbe.

Kombi vozila generalno zauzimaju manje mesta od kamionskog prevoza, te će se lakše probiti kroz gradsku gužvu ili špiceve u saobraćaju.

Osim toga, ukoliko je pristup vašoj staroj ili novoj lokaciji iz nekog razloga ograničen, kombi prevoz je idealno rešenje. Kombi vozilo lakše će prići parking mestu radi utovara ili istovara vaših stvari.

Dakle, ukoliko vam je potrebno preseljenje jednosobnog stana ili kancelarije, uvek je pametnije rešenje odabrati kombi kao sredstvo transporta.

Agencija Safe Move uvek će preporučiti moderan i savremen kombi prevoz za ovakav tip selidbi u Srbiji.

Pakovanje stvari za kombi selidbe

Kada govorimo o kombi selidbama, moramo naglasiti važnost ekonomičnog korišćenja prostora unutar ovog prevoznog sredstva.

Kako bi se maksimalno iskoristio sav raspoloživ prostor, donosimo vam nekoliko važnih smernica.

Selidbe kombijem

Pre svega, bezbednost se mora staviti na prvo mesto. Naš tim profesionalaca bezbedno će parkirati vozilo i pripremiti ga za utovar. To podrazumeva povlačenje ručne kočnice, vođenje računa o čistoći unutrašnjosti tovarnog dela kombija, kao i postavljanje prostirke unutar kombija.

Nakon toga, pakovanje stvari i utovar može započeti.

Trebalo bi posebno voditi o redosledu spakovanih stvari, kao i o rasporedu unutar kombija. Stvari moraju biti raspoređene tako da je težina istih približno jednaka svuda u tovarnom prostoru.

Veoma je važno pravilno upakovati i same stvari. Zapamtite, većina habanja tokom transporta dešava se usled nepravilnog pakovanja stvari. Kabastije delove nameštaja uvek bi trebalo pakovati u streč foliju ili pucketavu foliju. Nogare stolica i stolova obavezno upakujte u ovakve folije, kako ne bi oštetile druge, meke delove nameštaja. Lomljive predmete takođe posebno umotajte u zaštitne folije, a zatim i u jake, kartonske kutije od pića. Ove kutije su najjače i najsigurnije za krhke predmete.

Stvari spakovane u kutije najčešće će biti unete prve, i postavljene na zadnji zid kombija. Zatim slede dušeci, poređani vertikalno, kao i ostali komadi nameštaja. Manje komode sa fiokama uvek bi trebalo utovariti tako da su fioke okrenute ka bočnim stranama kombija. Labave fioke trebalo bi pričvrstiti trakom kako ne bi ispale u toku transporta. Kućni uređaji i kutije sa garderobom obično se pakuju poslednje.

Naravno, sve stvari su dodatno pričvršćene za kombi i osigurane, kako se ne bi pomerale u toku prevoza do nove lokacije.

Zašto se odlučiti za selidbe kombijem agencije Safe Move?

U našoj agenciji očekuje vas ljubazna i profesionalna usluga po najpovoljnijim cenama. Zadovoljstvo klijenata od presudne je važnosti.

Bez obzira na to da li vam je potrebna selidba stvari u Beogradu, u Srbiji ili inostranstvu, mi uvek odgovaramo na vaše zahteve.

U najkraćem roku dobićete i besplatnu video call procenu cene i trajanja selidbe.

Selidbe kombijem

Za sve dodatne informacije o procesu i planu selidbe kombijem ili kamionom, u svakom trenutku možete nas kontaktirati!

Safe Move agencija za selidbe – Vaš pouzdan partner u toku preseljenja!

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida i dalje se obavljaju punom parom. U vreme pandemije koronavirusa ili virusa Covid – 19 mnogo toga se izmenilo u svakodnevici svih nas. Od rada od kuće, preko nošenja maski u javnosti, do držanja socijalne distance uvek i svuda. Može se reći da...

Montaža i demontaža nameštaja

Montaža i demontaža nameštaja

Montaža i demontaža nameštaja ponekad je neophodna procesu preseljenja. Kabasti i gabaritni delovi nameštaja kao što su ormari, garderoberi i slično, često ne mogu da se presele u celosti. Kako bi se prostor u kamionu ili kombiju za selidbe maksimalno iskoristio,...

Selidbe kamionom – Vaša agencija za preseljenje od poverenja

Selidbe kamionom – Vaša agencija za preseljenje od poverenja

Selidbe kamionom ili kombi prevoz? Ovo pitanje je jedno od najčešće postavljanih kada je u pitanju preseljenje sa jedne na drugu lokaciju. Bez obzira da li se radi o selidbi u Beogradu ili drugom gradu u Srbiji ili inostranstvu, veoma je važno odabrati adekvatan...

Selidbe u Srbiji – Pouzdano i brzo

Selidbe u Srbiji – Pouzdano i brzo

Selidbe u Srbiji podrazumevaju promenu i preseljenje stvari sa jedne lokacije na drugu, iz jednog grada u drugi. Selidbe, same po sebi, nikada nisu jednostavne. Preseljenje u drugi grad može biti jedna od najtežih odluka koje ćete doneti u svom životu. Ipak, selidbe...

Selidbe Srbija – Crna Gora

Selidbe Srbija – Crna Gora

Selidbe Srbija – Crna Gora nisu jednostavan poduhvat. Preseljenje iz jedne u drugu državu zahtevaju poštovanje određenih smernica. Iako Crna Gora deli granicu sa našom državom, selidbe Srbija – Crna Gora i dalje zahtevaju angažovanje adekvatne i proverene agencije....