Pozovite nas

Od čega zavisi cena selidbi?

Cena selidbi

Cena selidbi je uglavnom prvo pitanje koje se postavlja kada se jednom odluči na preseljenje doma, kancelarije, firme ili drugog poslovnog prostora. Kako nijedna zgrada, prostorija ili kuća nije ista, tako ni cena selidbi ne može biti ista za sve.

Cena selidbi zavisi od pristupačnosti objekta

Kada jednom rešite da se preselite na novu lokaciju, sigurni smo da će vam mnogo različitih pitanja okupirati misli.

Prvo pitanje svakako može biti: Koliko će koštati celokupan proces selidbe ukoliko unajmimo agenciju?

Naime, svaka agencija ima sopstveni cenovnik za različite usluge, a cene se uglavnom formiraju u skladu sa različitim faktorima. Safe move agencija vam u sledećim redovima objašnjava od čega sve zavisi cena selidbi.

Cena selidbi

Pristup objektu jedan je od tih faktora. Sa našim radnicima dogovara se cena selidbe u skladu sa time da li u zgradi u kojoj se nalazi vaš stan ili poslovni prostor postoji lift koji je dozvoljen za selidbe. Naravno, ukoliko postoji, cena selidbe biće umanjena.

Pristup objektu kao jedan od faktora za formiranje konačne cene selidbi podrazumeva i parking za kombi ili kamionski prevoz kojim se vrši utovar i istovar vaših stvari.

Važno je obezbediti adekvatan pristup za vozila agencije kojima se vrši preseljenje. Iz ovog razloga najbolje je zakazati selidbu vikendom, kada je gužva u saobraćaju, pa tako i na parkinzima manja. Ukoliko je u pitanju poslovna zgrada, važno je raspitati se i o pravilima koje su na snazi u datoj zgradi. Radi se o tome da pojedine zgrade dopuštaju selidbe samo i isključivo neradnim danima.

Cena selidbe zavisi i od kilometraže

Još jedan važan faktor koji utiče na cenu selidbe jeste kilometraža. Šta se podrazumeva pod kilometražom?

Udaljenost između vaše prvobitne lokacije i nove lokacije na koju se prenose vaše stvari smatra se kilometražom selidbe. Dakle, što je veća udaljenost između utovarne i istovarne lokacije, veća je i cena same selidbe. Što je kilometraža potrebna za preseljenje vaših stvari manja, smanjuje se i cena selidbe.

Spratnost zgrade na utovaru i istovaru se takođe posmatra kao bitan faktor cene selidbe.

Na cenu selidbe utiče i broj radnika koje je potrebno angažovati

Cena selidbe formira se i na osnovu toga koliko je radnika potrebno angažovati za preseljenje vaše kancelarije ili vašeg doma.

Samim tim, na cenu utiče i količina i težina selidbenih stvari. Cena selidbe nikako ne može biti ista za preseljenje jednosobnog stana i dvospratne kuće.

Ukoliko je u pitanju selidba specijalnih vrsta tereta ili lomljivih stvari, povećava se i sama cena preseljenja. Mere zaštite stvari se u ovom slučaju povećavaju, te i cena raste.

Naša agencija nudi vam i mogućnost besplatne video call procene. Na brz i jednostavan način možete se povezati sa našim operaterima koji će vam u najkraćem roku dati detaljnu procenu cene i trajanja same selidbe. Ovo možete učiniti putem Viber-a, Messenger-a ili WhatsApp-a.

Nudimo vam veliki izbor transportnih vozila, kao i usluge zaštite i pakovanja stvari i demontaža nameštaja. Plan selidbe koji osmišljavamo uključuje i detaljan dogovor sa vama oko svih pojedinosti selidbe, utovar, prevoz i istovar stvari, kao i raspakivanje.

Cena selidbi

Safe Move agenciju za selidbe odlikuje višegodišnje iskustvo u ovom poslu i apsolutna posvećenost istom. Ukoliko nama ukažete svoje poverenje, vaše stvari će u svakom trenutku biti potpuno bezbedne i sigurne. Na vašu novu lokaciju stižemo u najkraćem vremenskom roku, a time štedimo vaše vreme i vaš novac!

Za sve dodatne informacije, u svakom trenutku nas možete kontaktirati!

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica mogu biti veoma težak poduhvat, ukoliko ne postoji adekvatna priprema i planiranje unapred. I selidbe drugih preduzeća ili poslovnih prostora zahtevaju pažljivo planiranje i konsultovanje sa agencijom koja će sprovesti preseljenje. Ovakva...

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime mogu predstavljati izazov za svakoga. Posebno ako uzmete u obzir nepredvidive vremenske prilike. Led na putu, debeo snežni pokrivač ili kiša mogu učiniti da vaša selidba bude odložena za nekoliko dana ili pak nedelja. Iz tog razloga, selidbe tokom...

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac zahtevaju angažovanje profesionalnog tima. Ukoliko planirate preseljenje u ovu beogradsku opštinu, biće vam neophodna prethodna priprema i dovoljno vremena za planiranje. U toku procesa preseljenja, možete naići na mnogo različitih prepreka i...

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta podrazumevaju rukovanje gabaritnim i teškim predmetima – od klavira do teških i gabaritnih mašina. Preseljenje specijalnih tereta zahteva angažovanje profesionalnog tima ljudi, koji ima dovoljno iskustva u ovom poslu. Transport specijalnih...

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida i dalje se obavljaju punom parom. U vreme pandemije koronavirusa ili virusa Covid – 19 mnogo toga se izmenilo u svakodnevici svih nas. Od rada od kuće, preko nošenja maski u javnosti, do držanja socijalne distance uvek i svuda. Može se reći da...

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe jedan su od najpopularnijih vidova i načina transporta vaših stvari do nove lokacije. Kao takve, kombi selidbe najčešće se praktikuju kada su u pitanju selidbe manjih stanova, studentskih soba, poslovnih kancelarija i sličnih, manjih prostora. Ukoliko...