Pozovite nas

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica mogu biti veoma težak poduhvat, ukoliko ne postoji adekvatna priprema i planiranje unapred.

I selidbe drugih preduzeća ili poslovnih prostora zahtevaju pažljivo planiranje i konsultovanje sa agencijom koja će sprovesti preseljenje. Ovakva vrsta selidbi, naročito u velikim gradovima, planira se mesecima unapred.

U toku selidbi prodavnica ili butika, mora se voditi računa o organizaciji, ali i o čuvanju zaliha robe. Selidbe se komplikuju ukoliko se u inventaru prodavnice nalazi lomljiva, kvarljiva roba (poput hrane i pića) ili pak tečnosti (kao što su kućna hemija, parfemi ili drugo).

Kako biste izbegli probleme prilikom selidbe ovog tipa, angažujte proverenu i pouzdanu agenciju, kao što je Safe Move agencija.

Selidbe butika i prodavnica – Sigurno do nove lokacije

Selidbe kompanija znatno se razlikuju od klasičnih selidbi domaćinstava ili stanova.

Prilikom obavljanja selidbe butika i prodavnica mora se voditi računa o mnogim drugim stvarima, osim o robi.

Selidbe butika i prodavnica

Oprema koja je neophodno za funkcionisanje jedne prodavnice prehrambenog tipa (fiskalne kase, frižideri i zamrzivači, police i slično) zahteva pažljivo i stručno rukovanje. Oštećenja koja se mogu dogoditi prilikom selidbe na operativnoj opremi jedne prodavnice mogu koštati daleko više nego sama selidba. Stoga, neophodno je ovaj proces prepustiti profesionalnim rukama. Agencija koja ima iskustva u preseljenju prodavnica ili butika znaće kako da rukuje i sa najosetljivijom opremom. Osim toga, agencija mora posedovati i adekvatnu mehanizaciju za uspešan transport i rukovanje ovom opremom. Ukoliko toga nema, svaki aspekt selidbe prodavnica ili butika postaje nesiguran i manje bezbedan.

Stoga, ukoliko želite da vaše stvari, roba i invetar stigne sigurno do nove lokacije, angažujte pouzdanu agenciju za selidbe. Agencija će ovaj posao obaviti brzo, efikasno i sa što manje troškova po vaše poslovanje.

Olakšajte selidbe butika i prodavnica sebi i agenciji

Postoji nekoliko stvari na koje bi trebalo obratiti pažnju prilikom selidbi butika i prodavnica. Možete preduzeti nekoliko važnih koraka, kako biste olakšali preseljenje vaše kompanije na novu lokaciju.

Pre svega, možete očistiti stvari koje planirate da preselite u novu radnju, poput polica i pultova i time ih pripremiti za selidbu. Na ovaj način, štedi se vreme prilikom demontaže nameštaja koji je previše glomazan da bi se preselio u sklopljenoj formi.

Sve službene stvari, kao što su poslovne knjige i druga dokumentacija, odvojite i obeležite. Ove stvari je neophodno posebno spakovati, kako se ne bi zagubile i koštale vas vremena i novca.

Pre nego što obavite preseljenje prodavnice ili butika, neophodno je prijaviti promenu adrese, kako ne bi došlo do neželjenih komplikacija. Osim toga, ukoliko posedujete veb sajt, preporučujemo da postavite obaveštenje o preseljenju, kako bi i vaši klijenti bili upoznati sa tim.

Ukoliko su u pitanju selidbe butika, pažljivo spakujte garderobu i tretirajte je kao lomljiv predmet. Na taj način, ona ostaje netaknuta i spremna za izlaganje u novom butiku, na novoj lokaciji.

Postarajte se i da je prilaz zgradi u kojoj se nalazi vaša prodavnica slobodan i lako dostupan vozilima agencije za selidbe. Time se obezbeđuje nesmetan prolaz i skraćuje trajanje same selidbe.

Održavajte komunikaciju sa agencijom za selidbe

Veoma je važno da ostanete upućeni u sve što se događa za vreme selidbe vaše prodavnice ili butika. Prema tome, od krucijalnog je značaja da ostvarite pozitivan odnos sa agencijom koja se stara o vašim stvarima prilikom transporta do nove lokacije.

Neophodno je biti na raspolaganju u svakom trenutku, kako bi selidba tekla nesmetano i bez komplikacija. Prioritet je da klijent bude prisutan prilikom utovara i istovara stvari, kako bi se uverio da je sa stvarima sve u savršenom redu i da selidba teče bezbedno.

Selidbe butika i prodavnica

Ukoliko su vam neophodne selidbe butika i prodavnica¸kontaktirajte agenciju Safe Move. Naša agencija postaraće se da vaša selidba protekne bez problema i u najkraćem vremenskom periodu!

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime mogu predstavljati izazov za svakoga. Posebno ako uzmete u obzir nepredvidive vremenske prilike. Led na putu, debeo snežni pokrivač ili kiša mogu učiniti da vaša selidba bude odložena za nekoliko dana ili pak nedelja. Iz tog razloga, selidbe tokom...

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac zahtevaju angažovanje profesionalnog tima. Ukoliko planirate preseljenje u ovu beogradsku opštinu, biće vam neophodna prethodna priprema i dovoljno vremena za planiranje. U toku procesa preseljenja, možete naići na mnogo različitih prepreka i...

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta podrazumevaju rukovanje gabaritnim i teškim predmetima – od klavira do teških i gabaritnih mašina. Preseljenje specijalnih tereta zahteva angažovanje profesionalnog tima ljudi, koji ima dovoljno iskustva u ovom poslu. Transport specijalnih...

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida i dalje se obavljaju punom parom. U vreme pandemije koronavirusa ili virusa Covid – 19 mnogo toga se izmenilo u svakodnevici svih nas. Od rada od kuće, preko nošenja maski u javnosti, do držanja socijalne distance uvek i svuda. Može se reći da...

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe jedan su od najpopularnijih vidova i načina transporta vaših stvari do nove lokacije. Kao takve, kombi selidbe najčešće se praktikuju kada su u pitanju selidbe manjih stanova, studentskih soba, poslovnih kancelarija i sličnih, manjih prostora. Ukoliko...