Pozovite nas

Selidbe firmi – Prepustite ovaj posao profesionalcima!

Selidbe firmi

Selidbe firmi su veoma komplikovan zadatak, koji iziskuje dobru organizaciju i planiranje unapred. Upravo iz tog razloga je poželjno i preporučljivo da selidbe firmi prepustite profesionalnim rukama, odnosno agenciji koja se bavi ovom delatnošću.

Na koji način se ovakav tip selidbi vrši i planira otkrivamo vam u daljem tekstu.

Selidbe firmi – Kako odabrati pravu agenciju?

Kada se odlučite da svoje poslovanje, bilo ono malo ili veće, preselite na bolju lokaciju, postavlja se više pitanja. Kako to uraditi, a da se ne izgubi previše vremena? Kao što znamo – vreme je novac. Kako odabrati pravu agenciju koja će uspešno i bez komplikacija preseliti firmu na novu lokaciju?

Kada pronađete bolju lokaciju gde ćete preseliti svoju firmu, sledeći korak je odabir idealne agencije za selidbu. Pre svega, važno je da se informišete o tome koliko određena agencija kojoj poveravate svoje stvari ima iskustva u poslu. Pod iskustvom u poslu podrazumeva se i iskustvo u procesu selidbe firmi ili poslovnih prostora.

Selidbe firmi

Agencija za selidbe Safe Move nalazi se u našem glavnom gradu i na raspolaganju vam je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. Veoma je važno da agencija koju birate radi i u toku vikenda, jer je upravo tada najbolje vreme za preseljenje. Većina firmi koje ne posluje subotom ili nedeljom, odabraće upravo ove dane za preseljenje. Na taj način, najmanje se gubi na vremenu, ali se i ne smanjuje efikasnost kompanije, a samim tim ni profit. Dakle, osim iskustva, agencija koju birate mora biti lako dostupna. 

Takođe, važno je voditi računa i o tome da agencija koju angažujete razume vaše poslovne potrebe i otvorena je za vaše ideje i predloge. Brzina selidbe firmi jedan je od ključnih faktora koji utiču na efikasnost same selidbe. Upravo zato, birajte agenciju koja će brzo i profesionalno preseliti vašu firmu ili kancelariju na drugu lokaciju.

Kako se planiraju selidbe firmi?

Da bi selidbe firmi mogle biti uspešno izvršene, važno je da agencija koja će to i uraditi za vas razvije dobar i adekvatan plan preseljenja. Naravno, svaki plan se mora razvijati uz vašu saglasnost, tako da ste u svakom delu procesa selidbe firme uključeni i vi, kao njen vlasnik ili osnivač.

Plan selidbe mora se napraviti kako bi ona prošla bez stresa i u najboljem mogućem redu. On obuhvata nekoliko različitih faza.

Pre svega, bez obzira na to da li vam je potrebno preseljenje kancelarije, firme, poslovnog prostora ili doma, pakovanje stvari je neophodna procedura. Zato je važno na vreme obezbediti sav neophodan materijal i ambalažu za pakovanje – kartonske kutije, papir, makaze, lepljivu traku, folije za pakovanje i slično. Za pakovanje sitnica i lomljivih stvari uvek se preporučuje korišćenje pucketave folije. Nakon što lomljive stvari uvijete u pucketavu foliju, važno je da se one upakuju u kutije od pića, jer su upravo one najizdržljivije. Nikako ne bi trebalo zaboraviti ni obeležavanje ovakvih kutija, kako bi se znalo da je potrebno pažljivije rukovanje.

Selidbe firmi

Selidbe firmi podrazumevaju i preseljenje svih ugovora i ostale dokumentacije. Uvek se savetuje da se ovakve stvari, koje imaju izuzetno veliku važnost, spakuju i odvoje ranije.

Safe Move agencija poseban naglasak svojim klijentima stavlja na obezbeđivanje potrebnog prostora za parkiranje kombi vozila ili kamiona kojim se vrši selidba. Ovim se celokupan proces ubrzava, što je ogromna prednost. Ono štedi i vreme, ali i vaš novac.

Selidba se uvek vrši u nekoliko osnovnih faza – besplatna procena selidbe i trajanja, pakovanje stvari, utovar, prevoz i istovar.

Agencija Safe Move – Vaš siguran izbor

Ukoliko se odlučite da svoje poslovanje poverite upravo našoj Safe Move agenciji, napravićete odličan izbor za svoj biznis. Selidba vašeg poslovnog prostora biće odrađena brzo, kvalitetno i efikasno. Uvek imamo na umu to da ovakve vrste selidbi zahtevaju brzinu, ali i pažnju prilikom rukovanja kancelarijskim nameštajem, koji često ume biti skupocen.

Odgovornost, brzina usluge i ljubaznost su naši prioriteti. Kontaktirajte nas za više dodatnih informacija o preseljenju vaše firme!

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica mogu biti veoma težak poduhvat, ukoliko ne postoji adekvatna priprema i planiranje unapred. I selidbe drugih preduzeća ili poslovnih prostora zahtevaju pažljivo planiranje i konsultovanje sa agencijom koja će sprovesti preseljenje. Ovakva...

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime mogu predstavljati izazov za svakoga. Posebno ako uzmete u obzir nepredvidive vremenske prilike. Led na putu, debeo snežni pokrivač ili kiša mogu učiniti da vaša selidba bude odložena za nekoliko dana ili pak nedelja. Iz tog razloga, selidbe tokom...

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac zahtevaju angažovanje profesionalnog tima. Ukoliko planirate preseljenje u ovu beogradsku opštinu, biće vam neophodna prethodna priprema i dovoljno vremena za planiranje. U toku procesa preseljenja, možete naići na mnogo različitih prepreka i...

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta podrazumevaju rukovanje gabaritnim i teškim predmetima – od klavira do teških i gabaritnih mašina. Preseljenje specijalnih tereta zahteva angažovanje profesionalnog tima ljudi, koji ima dovoljno iskustva u ovom poslu. Transport specijalnih...

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida i dalje se obavljaju punom parom. U vreme pandemije koronavirusa ili virusa Covid – 19 mnogo toga se izmenilo u svakodnevici svih nas. Od rada od kuće, preko nošenja maski u javnosti, do držanja socijalne distance uvek i svuda. Može se reći da...

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe jedan su od najpopularnijih vidova i načina transporta vaših stvari do nove lokacije. Kao takve, kombi selidbe najčešće se praktikuju kada su u pitanju selidbe manjih stanova, studentskih soba, poslovnih kancelarija i sličnih, manjih prostora. Ukoliko...