Pozovite nas

Selidbe Novi Beograd – Vaša agencija za preseljenje od poverenja!

Selidbe Novi Beograd

Selidbe Novi Beograd podrazumevaju preseljenje u ovaj deo grada, i imaju veliku popularnost. U čemu leži tajna popularnosti Novog Beograda kao odlične lokacije za stanovanje ili preseljenje poslovnog prostora, otkriva vam agencija Safe Move.

Selidbe Novi Beograd i atraktivna lokacija za život

Jedan od razloga zbog kojeg se sve veći broj ljudi odlučuje za selidbe Novi Beograd jeste njegova atraktivna lokacija.

Naime, Novi Beograd je gradska opština koja neprestano raste i razvija se. Nalazi se na levoj obali reke Save, i vremenom je izrasla u pravu metropolu. Ovaj trend se povećava, a samim tim i potražnja za novim stanovima i mestima za kancelarije ili firme.

Glavna karakteristika Novog Beograda jeste njegov ravan reljef, što ga čini apsolutnom suprotnošću starog dela glavnog grada.

Zahvaljujući njegovoj trendi lokaciji, on privlači sve veći broj investitora, ali i studenata i porodica.

Široki bulevari, mnoštvo tržnih centara i restorana, najrazličitije dinamične atrakcije i dovoljno zelenila čine ga savršenim mestom za život jedne porodice ili poslovanje određene kompanije.

Saobraćaj na Novom Beogradu je, čini se, daleko organizovaniji, zahvaljujući bulevarima i širokim ulicama. Samim tim, smanjuje se stres prilikom odlaska na posao ili vraćanja sa istog.

Svi ovi faktori, kao i njegova lokacija, čine selidbe Novi Beograd mnogo lakšim i uzbudljivijim procesom.

Kako se pripremiti za selidbe Novi Beograd?

Pre nego što pokušate sami da preselite svoje poslovanje ili domaćinstvo na neku od popularnih lokacija na Novom Beogradu, razmislite ponovo.

Iako je Novi Beograd pogodniji za vožnju kombijem ili kamionom, najbolje je to ostaviti profesionalcima.

Dakle, priprema i plan selidbe Novi Beograd trebalo bi uvek početi kontaktiranjem agencije za selidbe. Agencija Safe Move biće vaš najpametniji i najsigurniji potez prilikom selidbe na Novi Beograd.

Selidbe Novi Beograd

Kada ste kontaktirali agenciju, možete krenuti sa razmišljanjem o pakovanju stvari i dragocenosti koje planirate da preselite. Naši stručnjaci to mogu učiniti umesto vas, ali vam možemo dati i određene smernice kako da to učinite sami.

Samostalno pakovanje stvari podrazumeva da pripremite unapred ambalažu i pribor za pakovanje. Pod ovim smatramo sve od kartonskih kutija, preko starih novina do selotejpa ili lepljive trake. Sve kutije moraju biti adekvatno obeležene, naročito ukoliko sadrže lomljive stvari, sa kojima je potrebno pažljivo rukovati.

Ostala priprema za selidbe na Novi Beograd ili neki drugi deo grada podrazumeva obezbeđivanje parking mesta na staroj i novoj lokaciji, pristupa objektu, kao i obaveštavanje komšija ili rukovodstva poslovne zgrade o predstojećoj selidbi.

Zašto odabrati agenciju za selidbe Safe Move?

Kada planirate preseljenje na Novi Beograd, morate imati pouzdanog i proverenog partnera. Upravo takav partner je agencija Safe Move.

Naša agencija raspolaže najmodernijim voznim parkom, što umnogome olakšava celokupan proces selidbe. Za selidbe domaćinstva uvek preporučujemo kamionski prevoz, jer ćete iz jednog puta moći da preselite sve svoje stvari. Za manje selidbe, kao što je preseljenje jednosobnog stana ili male kancelarije, preporučujemo kombi prevoz.

Kada je u pitanju Novi Beograd, kamionski prevoz je pravo rešenje. Široke ulice omogućavaju lako snalaženje u saobraćajnoj gužvi. Osim toga, na Novom Beogradu je pronalazak parking mesta mnogo lakši nego u drugim opštinama.

Naš tim čine iskusni i motivisani ljudi, koji će vam učiniti selidbu daleko lakšom i bržom. Mi biramo najbrže i najsigurnije rute do vaše nove lokacije.

Selidbe Novi Beograd

Trudimo se da vam olakšamo svaki korak selidbe i time vas rešimo bespotrebnog stresa.

Za više informacija o selidbama domaćinstava, kancelarija ili firmi možete nas kontaktirati u svakom trenutku.

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida i dalje se obavljaju punom parom. U vreme pandemije koronavirusa ili virusa Covid – 19 mnogo toga se izmenilo u svakodnevici svih nas. Od rada od kuće, preko nošenja maski u javnosti, do držanja socijalne distance uvek i svuda. Može se reći da...

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe jedan su od najpopularnijih vidova i načina transporta vaših stvari do nove lokacije. Kao takve, kombi selidbe najčešće se praktikuju kada su u pitanju selidbe manjih stanova, studentskih soba, poslovnih kancelarija i sličnih, manjih prostora. Ukoliko...

Montaža i demontaža nameštaja

Montaža i demontaža nameštaja

Montaža i demontaža nameštaja ponekad je neophodna procesu preseljenja. Kabasti i gabaritni delovi nameštaja kao što su ormari, garderoberi i slično, često ne mogu da se presele u celosti. Kako bi se prostor u kamionu ili kombiju za selidbe maksimalno iskoristio,...

Selidbe kamionom – Vaša agencija za preseljenje od poverenja

Selidbe kamionom – Vaša agencija za preseljenje od poverenja

Selidbe kamionom ili kombi prevoz? Ovo pitanje je jedno od najčešće postavljanih kada je u pitanju preseljenje sa jedne na drugu lokaciju. Bez obzira da li se radi o selidbi u Beogradu ili drugom gradu u Srbiji ili inostranstvu, veoma je važno odabrati adekvatan...

Selidbe u Srbiji – Pouzdano i brzo

Selidbe u Srbiji – Pouzdano i brzo

Selidbe u Srbiji podrazumevaju promenu i preseljenje stvari sa jedne lokacije na drugu, iz jednog grada u drugi. Selidbe, same po sebi, nikada nisu jednostavne. Preseljenje u drugi grad može biti jedna od najtežih odluka koje ćete doneti u svom životu. Ipak, selidbe...

Selidbe Srbija – Crna Gora

Selidbe Srbija – Crna Gora

Selidbe Srbija – Crna Gora nisu jednostavan poduhvat. Preseljenje iz jedne u drugu državu zahtevaju poštovanje određenih smernica. Iako Crna Gora deli granicu sa našom državom, selidbe Srbija – Crna Gora i dalje zahtevaju angažovanje adekvatne i proverene agencije....