Pozovite nas

Selidbe poslovnih prostora – Sigurna i brza usluga!

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnih prostora mogu biti veoma naporne i mogu prouzrokovati mnogo stresa i bespotrebnog nerviranja. Upravo iz tog razloga selidbe poslovnih prostora, kao to su kancelarije, skladišta ili magacini u kojima obavljate svoj biznis, trebalo bi prepustiti iskusnim i profesionalnim rukama.

Uspešne selidbe poslovnih prostora nema bez adekvatnog planiranja

Bez obzira na to da li želite da preselite svoju porodicu u drugi grad ili državu ili svoju kompaniju na bolju biznis lokaciju, uspešne selidbe jednostavno nema bez adekvatnog planiranja. Uvek je preporučljivo da za taj poduhvat angažujete agenciju kojoj je to primarna delatnost. Na taj način rešavate sebe bilo kakve muke i komplikacija u toku procesa preseljenja.

Ipak, selidbe poslovnih prostora mogu biti komplikovanije od nekih drugih vrsta selidba, kao što su recimo selidbe doma. Naša agencija razgovaraće sa vama o svakom aspektu selidbe.

Selidbe poslovnih prostora

Važno je da agencija pre svega razume i shvati vaše razloge za preseljenje i na taj način napravi odgovarajući plan.

Plan selidbe vašeg poslovnog objekta mora biti usklađen sa vama i vašim potrebama. Pre svega, mora se dogovoriti vremenski rok u okviru kojeg se selidba mora izvršiti. Vreme selidbe u potpunosti je prilagođeno vama i vašem radnom vremenu. Na taj način štedimo vaše vreme, a kao što svi znamo – vreme je novac.

Nakon toga razgovara se o mogućim izazovima, kao što su dostupnost vašeg starog i novog objekta, dostupnost stvari za utovar, kao i o tome da li u zgradi u kojoj se nalazite postoji lift i slično.

Šta sve uključuju selidbe poslovnih prostora?

Selidbe poslovnih prostora su, kao što smo već naglasili, složeniji vid preseljenja i stoga je važno naglasiti da se moraju pratiti određene etape ovog procesa.

Selidbe poslovnih objekata, kancelarija, skladišta i bilo kojeg prostora u kojem vršite svoje poslovanje obuhvataju:

  • Izradu strategije i plana selidbe vašeg prostora;
  • Planiranje najadekvatnije rute – Ovo je važno jer se time štedi vaše vreme i izbegavaju gužve u saobraćaju;
  • Demontaža i montaža nameštaja na novoj adresi;
  • Pakovanje stvari koje su dogovorene za selidbu;
  • Utovar stvari;
  • Istovar stvari;
  • Prevoz stvari kamionom ili kombijem;
  • Prevoz specijalnih tereta ukoliko postoje;

Zašto se odlučiti za Safe Move agenciju za selidbu?

Kada birate agenciju za selidbu vaših stvari, prostora i nameštaja, morate se pre svega dobro raspitati o reputaciji koja je prati. Važno je da birate agenciju koju čini tim profesionalaca i stručnjaka u svom poslu i čije iskustvo vam garantuje brzu i efikasnu uslugu. Uz našu agenciju Safe Move nećete morati da brinete ni o jednom aspektu selidbe. Postaraćemo se da vam ovaj proces bude zabavan, a ne zamarajući.

Samo jedan od razloga zbog kojeg bi trebalo da razmotrite opciju ukazivanja poverenja upravo našoj agenciji jeste taj što vodimo računa i o najsitnijim detaljima.

Selidbe poslovnih prostora

Kako je nameštaj koji se koristi u kancelarijama uglavnom skup i dragocen, sigurni smo da ne želite da se ošteti prilikom selidbe. Naši radnici su izuzetno posvećeni svom poslu i vode računa o svemu.

Osim toga, nudimo vam i opciju besplatne video call procene. Sada se možete brzo i lako povezati sa našim operaterima putem Viber, Messenger ili WhatsApp aplikacija, a oni će vam dati usku procenu koliko će selidba koštati i koliko će trajati.

Nudimo vam kombi i kamionski prevoz vaših stvari, u zavisnosti od toga kakve su vaše potrebe. Kod selidba kuća ili većih firmi uvek preporučujemo kamionski prevoz, s obzirom na to da u većini takvih slučajeva kombi vozila neće biti dovoljna. Sva naša vozila se redovno servisiraju, dezinfikuju i čiste. U svakom trenutku bićete sigurni, što je veoma važno u trenutku kada se svet suočava sa pandemijom koronavirusa.

Na raspolaganju smo vam dvadeset četiri časa dnevno, sedam dana u nedelji! Pozovite nas i raspitajte se o svim uslugama koje vas zanimaju!

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica mogu biti veoma težak poduhvat, ukoliko ne postoji adekvatna priprema i planiranje unapred. I selidbe drugih preduzeća ili poslovnih prostora zahtevaju pažljivo planiranje i konsultovanje sa agencijom koja će sprovesti preseljenje. Ovakva...

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime mogu predstavljati izazov za svakoga. Posebno ako uzmete u obzir nepredvidive vremenske prilike. Led na putu, debeo snežni pokrivač ili kiša mogu učiniti da vaša selidba bude odložena za nekoliko dana ili pak nedelja. Iz tog razloga, selidbe tokom...

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac zahtevaju angažovanje profesionalnog tima. Ukoliko planirate preseljenje u ovu beogradsku opštinu, biće vam neophodna prethodna priprema i dovoljno vremena za planiranje. U toku procesa preseljenja, možete naići na mnogo različitih prepreka i...

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta podrazumevaju rukovanje gabaritnim i teškim predmetima – od klavira do teških i gabaritnih mašina. Preseljenje specijalnih tereta zahteva angažovanje profesionalnog tima ljudi, koji ima dovoljno iskustva u ovom poslu. Transport specijalnih...

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida i dalje se obavljaju punom parom. U vreme pandemije koronavirusa ili virusa Covid – 19 mnogo toga se izmenilo u svakodnevici svih nas. Od rada od kuće, preko nošenja maski u javnosti, do držanja socijalne distance uvek i svuda. Može se reći da...

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe jedan su od najpopularnijih vidova i načina transporta vaših stvari do nove lokacije. Kao takve, kombi selidbe najčešće se praktikuju kada su u pitanju selidbe manjih stanova, studentskih soba, poslovnih kancelarija i sličnih, manjih prostora. Ukoliko...