Pozovite nas

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime

Selidbe tokom zime mogu predstavljati izazov za svakoga. Posebno ako uzmete u obzir nepredvidive vremenske prilike. Led na putu, debeo snežni pokrivač ili kiša mogu učiniti da vaša selidba bude odložena za nekoliko dana ili pak nedelja. Iz tog razloga, selidbe tokom zime moraju se pažljivo i obazrivo planirati.

Agencija za selidbe Safe Move vam predstavlja nekoliko saveta za uspešnu selidbu tokom surovih zimskih uslova.

Selidbe tokom zime planirajte unapred i budite spremni na eventualne promene planova

Kako su zimski vremenski uslovi zaista nepredvidivi i teški za poduhvat kao što su selidbe, preseljenje domaćinstva ili poslovnog prostora morate planirati unapred.

Selidbe tokom zime

U zimskim mesecima mogu se očekivati obilne padavine, zaleđeni putevi i jaki naleti vetra. Stoga, moguća su i kašnjenja i promene plana selidbe. Ovo bi uvek trebalo imati na umu.

Bezbednost tokom selidbe je najvažnija i trebalo bi da bude prioritet svima. Iz tog razloga, važno je ostati smiren i racionalno razmišljati. Čak i ukoliko dođe do promene planova usled loših vremenskih uslova. Na vremenske uslove niko ne može uticati. Prema tome, budite svesni činjenice da termin vaše selidbe može biti pomeren usled obilnijih padavina snega i loših uslova na putu od vaše stare lokacije do nove.

Važno je planirati selidbe tokom zime barem nekoliko meseci unapred i biti spreman na sve moguće scenarije koji vas mogu zadesiti. Isto toliko je važno i odabrati pouzdanu agenciju, koja će vam predočiti sve izazove zimskih selidbi i biti uz vas svakog trenutka ovog poduhvata.

Očistite prilaze i staze do kuće ili zgrade od snega

Na dan selidbe važno je obezbediti nesmetan utovar i istovar stvari na početnim i završnim lokacijama. Ovo znači da bi trebalo očistiti prilaze do lokacija od snega, kao i ukloniti sve što bi moglo da ometa rad profesionalnog tima za selidbe.

Ukoliko prilaz nije očišćen i bezbedan za unošenje i iznošenje stvari, proces cele selidbe se usporava i otežava. Nemojte dozvoliti da se to dogodi.

Zarad bezbednosti vaših stvari, ali i bezbednosti tima koji se stara o njima, morate voditi računa o čišćenju staza i prilaza vašoj kući, stambenoj ili poslovnoj zgradi.

Neophodno je obezbediti i nesmetan pristup vozila agencije za selidbe, bez obzira da li se radi o kamionskim selidbama ili selidbama kombijem.

Kao efikasno sredstvo za eliminaciju leda ili snega na prilazima možete koristiti so ili pesak, nakon što ste ručno otklonili ono što je moguće.

Ovo je jedan od najvažnijih saveta koji možete primeniti sami na dan selidbe tokom zime.

Selidbe tokom zime su jednostavnije uz blisku saradnju sa agencijom

Kada postoji otvorena komunikacija između agencije za selidbe i vas, kao klijenta, čitav proces postaje jednostavniji i lakši. Ovo je naročito važno kada su u pitanju zimske selidbe.

Bez obzira na to da li se radi o selidbama domaćinstva ili selidbama kancelarija i poslovnih prostorija, komunikacija uvek mora postojati.

Selidbe tokom zime

Plan selidbe izrađuje se u dogovoru sa vama, a vi ste deo svakog koraka selidbe u zimskom periodu.

Veoma je važno biti svestan činjenice da su zimske selidbe najteža vrsta selidbi, upravo zbog vremenskih uslova na koje niko ne može uticati. Prema tome, neophodno je postojanje razumevanja ukoliko dođe do nepredviđene situacije, dok se situacija sa vremenom ne smiri i ne stabilizuje.

Agencija za selidbe Safe Move biće u svakom trenutku u kontaktu sa vama, kako bi selidbe tokom zime protekle u najboljem redu i u najkraćem vremenskom periodu!

Za više informacija o selidbama koje sprovodi naša agencija, u svakom trenutku možete nas kontaktirati. Naši zaposleni će vam ponuditi i besplatnu video call procenu trajanja i cene selidbe. Pozovite nas!

 

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica mogu biti veoma težak poduhvat, ukoliko ne postoji adekvatna priprema i planiranje unapred. I selidbe drugih preduzeća ili poslovnih prostora zahtevaju pažljivo planiranje i konsultovanje sa agencijom koja će sprovesti preseljenje. Ovakva...

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac zahtevaju angažovanje profesionalnog tima. Ukoliko planirate preseljenje u ovu beogradsku opštinu, biće vam neophodna prethodna priprema i dovoljno vremena za planiranje. U toku procesa preseljenja, možete naići na mnogo različitih prepreka i...

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta podrazumevaju rukovanje gabaritnim i teškim predmetima – od klavira do teških i gabaritnih mašina. Preseljenje specijalnih tereta zahteva angažovanje profesionalnog tima ljudi, koji ima dovoljno iskustva u ovom poslu. Transport specijalnih...

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida i dalje se obavljaju punom parom. U vreme pandemije koronavirusa ili virusa Covid – 19 mnogo toga se izmenilo u svakodnevici svih nas. Od rada od kuće, preko nošenja maski u javnosti, do držanja socijalne distance uvek i svuda. Može se reći da...

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe jedan su od najpopularnijih vidova i načina transporta vaših stvari do nove lokacije. Kao takve, kombi selidbe najčešće se praktikuju kada su u pitanju selidbe manjih stanova, studentskih soba, poslovnih kancelarija i sličnih, manjih prostora. Ukoliko...