Pozovite nas

Selidbe u Beogradu

Selidbe u Beogradu mogu predstavljati veoma stresan i naporan proces, naročito ukoliko nisu dobro organizovane ili planirane na vreme. Zbog užurbanog načina života i ogromnih gužvi u saobraćaju, selidbe u Beogradu mogu se pretvoriti u pravu noćnu moru.

Zato je od presudnog značaja na vreme angažovati proverenu i sigurnu agenciju za selidbe, kakva je Safe Move agencija.

Danas vam predstavljamo nekoliko saveta i smernica koje biste trebalo da usvojite prilikom planiranja preseljenja doma, firmi ili kancelarija u našem glavnom gradu.

Selidbe u Beogradu su lakše uz odgovarajuću agenciju

Preseljenje nikada ne predstavlja lak zadatak. Ukoliko se odlučite na ovakav korak, sasvim sigurno ćete morati da odvojite dovoljno vremena, ali i da imate dovoljno strpljenja.

Bilo da selite svoju porodicu na drugu lokaciju u Beogradu ili svoju kompaniju (poslovni prostor), to nikada nije jednostavno. Za sobom uvek ostavljate mesto i životni prostor u kojem ste provodili mnogo vremena i stvorili mnogo lepih uspomena.

Selidbe u Beogradu

Kada na tu količinu stresa dodate i stres oko organizovanja same selidbe, često se to ne pokaže kao pametan izbor. Zbog toga je važno angažovati odgovarajuću i proverenu agenciju za selidbe. Agencija mora posedovati dovoljno iskustva i prakse u bilo kojoj vrsti selidba – međunarodnim, odnosno selidbama u inostranstvu, selidbama kancelarija i poslovnih prostora, selidbama specijalnih tereta i slično. Jedino uz takvu agenciju možete spavati potpuno mirno i ne brinuti oko bilo kog dela procesa preseljenja. Oni su tu da brinu umesto vas!

Važno je da odaberete agenciju koja će vam biti na raspolaganju 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji – upravo takva agencija je agencija Safe Move.

Planiranje je pola posla – Efikasne selidbe u Beogradu nema bez adekvatnog plana

Kako je život u našem glavnom gradu sve haotičniji, tako su i selidbe u Beogradu sve komplikovanije. Zato je važno na vreme osmisliti adekvatan plan preseljenja. U tome vam može pomoći naša agencija.

Naša agencija će vam uvek ponuditi besplatnu video call procenu trajanja same selidbe, kao i cenu selidbe. Osim toga, uvek smo vam na raspolaganju za bilo kakva dodatna pitanja u vezi sa planiranjem selidbe.

Pre svega, važno je da znate da je za efikasnu i brzu selidbu neophodno planiranje barem šest meseci unapred. Na taj način, svi elementi selidbe biće potpuno organizovani, što štedi vaše vreme i novac.

Selidbe u našem glavnom gradu zahtevaju mnogo detaljniju pripremu od selidba u nekim drugim krajevima Srbije, upravo zbog gustog saobraćaja, koji se smanjuje samo vikendom. Agencija za selidbe će vam uvek preporučiti selidbu vikendom, upravo iz tog razloga.

Šta sve obuhvata plan selidbe u našem glavnom gradu?

Pakovanje stvari uvek je prvi korak u planiranju selidbe. Selidbe u Beogradu nisu izuzetak. Važno je odabrati adekvatnu ambalažu za selidbe – čvrste kartonske kutije, papir za pakovanje, kao i streč folija za pakovanje kabastijih stvari.

Planiranje podrazumeva i odvajanje stvari koje će vam biti potrebne (lekovi koje konzumirate, lična dokumenta, ugovore i druga dokumentacija, toaletni pribor i garderoba). Ove stvari bi uvek trebalo odvojiti i obeležiti posebnim markerom ili ih nositi sa sobom.

Ukoliko je u pitanju selidba porodice i domaćinstva, važno je da o tome obavestite svoje komšije i obezbedite dovoljno prostora za parking vozila agencije za selidbe. Ukoliko je u pitanju selidba kancelarija, važno je da proverite sve detalje selidbe sa upravom poslovne zgrade u kojoj se nalazite. Poslovne zgrade često imaju različite zahteve kada su selidbe u pitanju.

Sama selidba podrazumeva:

  • Demontaža nameštaja na staroj lokaciji
  • Pakovanje stvari
  • Utovar u vozilo
  • Prevoz
  • Istovar
  • Montaža nameštaja

Naša agencija je veoma efikasna i brza, te štedi vaše vreme. Uvek biramo najkraću i najsigurniju rutu do vaše nove lokacije, kako bismo selidbu izvršili u što kraćem vremenskom roku. Uz nas su vaše stvari uvek bezbedne od mogućih lomova, jer je naš tim izuzetno pažljiv prilikom rukovanja sa lomljivim predmetima.

Pozovite nas i raspitajte se o svim detaljima selidbe u našem glavnom gradu!

 

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica mogu biti veoma težak poduhvat, ukoliko ne postoji adekvatna priprema i planiranje unapred. I selidbe drugih preduzeća ili poslovnih prostora zahtevaju pažljivo planiranje i konsultovanje sa agencijom koja će sprovesti preseljenje. Ovakva...

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime mogu predstavljati izazov za svakoga. Posebno ako uzmete u obzir nepredvidive vremenske prilike. Led na putu, debeo snežni pokrivač ili kiša mogu učiniti da vaša selidba bude odložena za nekoliko dana ili pak nedelja. Iz tog razloga, selidbe tokom...

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac zahtevaju angažovanje profesionalnog tima. Ukoliko planirate preseljenje u ovu beogradsku opštinu, biće vam neophodna prethodna priprema i dovoljno vremena za planiranje. U toku procesa preseljenja, možete naići na mnogo različitih prepreka i...

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta podrazumevaju rukovanje gabaritnim i teškim predmetima – od klavira do teških i gabaritnih mašina. Preseljenje specijalnih tereta zahteva angažovanje profesionalnog tima ljudi, koji ima dovoljno iskustva u ovom poslu. Transport specijalnih...

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida i dalje se obavljaju punom parom. U vreme pandemije koronavirusa ili virusa Covid – 19 mnogo toga se izmenilo u svakodnevici svih nas. Od rada od kuće, preko nošenja maski u javnosti, do držanja socijalne distance uvek i svuda. Može se reći da...

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe jedan su od najpopularnijih vidova i načina transporta vaših stvari do nove lokacije. Kao takve, kombi selidbe najčešće se praktikuju kada su u pitanju selidbe manjih stanova, studentskih soba, poslovnih kancelarija i sličnih, manjih prostora. Ukoliko...