Pozovite nas

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac zahtevaju angažovanje profesionalnog tima.

Ukoliko planirate preseljenje u ovu beogradsku opštinu, biće vam neophodna prethodna priprema i dovoljno vremena za planiranje.

U toku procesa preseljenja, možete naići na mnogo različitih prepreka i problema. Kako ih izbeći ili se suočiti sa njima na adekvatan način otkriva vam agencija za selidbe Safe Move.

Selidbe Voždovac – Planirajte šest meseci unapred

Selidbe Voždovac zahtevaju barem šest meseci planiranja unapred.

Kako bi svaki deo selidbe protekao bez većih problema, neophodno je napraviti plan selidbe.

Ukoliko je u pitanju preseljenje domaćinstva, ovaj postupak u beogradskoj opštini Voždovac ne razlikuje se od ostalih. Ipak, neophodno je pristupiti preseljenju sa mnogo pažnje i posvećenosti.

Selidbe Voždovac

Pre svega, sastavite spisak stvari koje želite da preselite na novu lokaciju. Sastavljanje spiska kojeg u svakom trenutku imate kod sebe manje su šanse da ćete nešto smetnuti s uma.

Nakon toga, obratite pažnju na to da li je neophodno preseliti i određenu vrstu specijalnog tereta. Selidbe specijalnih tereta zahtevaju angažovanje agencije koja poseduje adekvatnu opremu i mehanizaciju. Specijalni tereti u domaćinstvu najčešće se odnose na klavire ili skupocena, teška i kabasta umetnička dela, kao što su skulpture.

Kako biste izbegli bespotreban stres, planirajte selidbu barem šest meseci unapred. Stručnjaci u ovoj oblasti savetuju planiranje selidbi veće porodične kuće i do godinu dana unapred.

Na taj način ne požurujete proces, a selidbe Voždovac protiču u najboljem redu. Ovo je naročito važno kada su u pitanju selidbe u Beogradu.

Selidbe Voždovac i ambalaža za pakovanje stvari

U toku selidbe neophodno je razmišljati i o neophodnoj ambalaži sa pakovanje stvari.

Kako se vaše stvari ne bi oštetile u toku transporta, važno ih je adekvatno zaštititi i upakovati. Pakovanje stvari je proces koji možete obaviti sami ili uz pomoć agencije.

Veće stvari poput komada nameštaja za sedenje možete dodatno zaštititi streč folijom ili pucketavom folijom. Pucketava folija će pružiti najbolju zaštitu vašem dragocenom nameštaju, poput sofe ili troseda.

Kutije za pakovanje najčešća su ambalaža za selidbe. Koriste se prilikom pakovanja sitnica, ali i garderobe, dečijih igračaka i kuhinjskih predmeta. Ukoliko lomljive stvari pakujete u kartonske kutije, postarajte se da one budu kvalitetne i čvrste. Takve su upravo kutije od pića. Osim toga, uvek označite markerom na kutiji da su u pitanju krhke i lako lomljive stvari.

Angažujte proverenu agenciju za selidbe

Jedna od najvažnijih stvari kada je u pitanju selidba domaćinstva ili selidbe poslovnih prostorija i kancelarija jeste odabir pouzdane agencije.

Agencija za selidbe mora posedovati dovoljno iskustva u ovom poslu, kao i tim obučenih i stručnih ljudi.

Selidbe postaju daleko jednostavnije kada se o svakom aspektu brine agencija koju unajmite za obavljanje ovog posla.

Agencija Safe Move može postati vaš najbolji saveznik kada su u pitanju sigurne i bezbedne selidbe raznih objekata i specijalnih tereta.

Naša agencija nudi vam posebne pogodnosti, kao što je besplatna video call procena cene i trajanja selidbe. Naši operateri kontaktiraće vas kada vama to odgovara, kako bi vam objasnili celokupan plan selidbe. Plan selidbe najčešće obuhvata utovar i i istovar stvari, pakovanje stvari, montažu i demontažu nameštaja, transport do nove lokacije i sve ostalo.

Selidbe Voždovac

Osim selidbi, naša agencija nudi vam i mogućnost skladištenja stvari u našem skladištu. Kada je to neophodno, možete nam poveriti svoje stvari na neodređeni ili određeni vremenski period. Za to vreme, vaše stvari su osigurane i bezbedne u našem skladištu, obezbeđenom najkvalitetnijim video nadzorom.

Poverite nam posao vaše selidbe na Voždovcu ili bilo kom delu Beograda, Srbije ili u inostranstvu. Pozovite nas!

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica mogu biti veoma težak poduhvat, ukoliko ne postoji adekvatna priprema i planiranje unapred. I selidbe drugih preduzeća ili poslovnih prostora zahtevaju pažljivo planiranje i konsultovanje sa agencijom koja će sprovesti preseljenje. Ovakva...

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime mogu predstavljati izazov za svakoga. Posebno ako uzmete u obzir nepredvidive vremenske prilike. Led na putu, debeo snežni pokrivač ili kiša mogu učiniti da vaša selidba bude odložena za nekoliko dana ili pak nedelja. Iz tog razloga, selidbe tokom...

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta podrazumevaju rukovanje gabaritnim i teškim predmetima – od klavira do teških i gabaritnih mašina. Preseljenje specijalnih tereta zahteva angažovanje profesionalnog tima ljudi, koji ima dovoljno iskustva u ovom poslu. Transport specijalnih...

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida i dalje se obavljaju punom parom. U vreme pandemije koronavirusa ili virusa Covid – 19 mnogo toga se izmenilo u svakodnevici svih nas. Od rada od kuće, preko nošenja maski u javnosti, do držanja socijalne distance uvek i svuda. Može se reći da...

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe jedan su od najpopularnijih vidova i načina transporta vaših stvari do nove lokacije. Kao takve, kombi selidbe najčešće se praktikuju kada su u pitanju selidbe manjih stanova, studentskih soba, poslovnih kancelarija i sličnih, manjih prostora. Ukoliko...