Pozovite nas

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme Covid19

Selidbe za vreme kovida i dalje se obavljaju punom parom.

U vreme pandemije koronavirusa ili virusa Covid – 19 mnogo toga se izmenilo u svakodnevici svih nas. Od rada od kuće, preko nošenja maski u javnosti, do držanja socijalne distance uvek i svuda. Može se reći da su prethodne dve godine bile itekako turbulentne i da su donele mnogo promena. Samim tim, možete se zapitati i da li su selidbe za vreme kovida ostale iste. Da li se procedura preseljenja na novu lokaciju nekako promenila? Šta bi trebalo da znamo o selidbama za vreme pandemije ovog virusa?

Odgovore na sva ova pitanja donosi vam agencija Safe Move u narednim redovima.

Držanje socijalne distance među radnicima i klijentima

Ono što se najčešće primećuje kada su u pitanju selidbe za vreme kovida jeste držanje distance između radnika i klijenata.

Naime, prilikom selidba poštuju se sve mere propisane od strane vlade i države Srbije. Kada su u pitanju selidbe u Srbiji, držanje socijalne distance mora biti prioritet.

Fizički kontakt između radnika i klijenata je onemogućen, ali to ne znači da selidbe nisu moguće. Suprotno tome, dinamika preseljenja ostala je ista. Radnici agencije za selidbe u svakom trenutku nosiće zaštitnu masku i izbegavati direktan kontakt između sebe, ali i sa klijentima.

Selidbe za vreme Covid19

Agencija Safe Move za svoje klijente želi isključivo pružanje kvalitetne i bezbedne usluge. Upravo iz tog razloga vaša zdravstvena sigurnost takođe je prioritet. Kako ne bismo ugrozili ni vaše zdravlje ni zdravlje radnika, nudimo vam celokupan plan selidbe, gde svaki aspekt selidbe odrađuje naša agencija. Od pakovanja stvari, preko demontaže i montaže nameštaja do prevoza – kamionom ili kombijem. Plan selidbe organizuje se tako da sve teče u savršenom redu, a selidba se obavlja u najkraćem vremenskom roku.

Selidbe za vreme kovida podrazumevaju poštovanje svih propisanih mera i pravila

Osim održavanja fizičkog kontakta i socijalne distance, redovno održavanje transportnih vozila takođe je od presudnog značaja.

Kako bi ste vi i vaše stvari u svakom trenutku bili potpuno zaštićeni korišćenjem naših usluga, vozila se veoma često saniraju i dezinfikuju.

Bez obzira na to da li se selidba obavlja kamionskim prevozom ili kombi vozilima, svako vozilo uvek je čisto i bezbedno za upotrebu.

Naša agencija za selidbe Safe Move veoma ozbiljno shvata situaciju sa pandemijom. Uz poštovanje svih propisanih mera i pravila obavljamo i dalje sve usluge preseljenja i skladištenja stvari.

Osim obaveznog nošenja maski, naši radnici nosiće i neophodne rukavice, za dodatnu bezbednost. Osim toga, naša vozila opremljena su sredstvima za dezinfekciju ruku.

Selidbe za vreme Covid19

Sve ove mere bezbednosti doprinose tome da se selidba i dalje odvija u najboljem redu, efikasno i brzo.

Selidbe za vreme kovida ne ometaju usluge skladištenja stvari

Osim usluga preseljenja domaćinstva, kancelarija ili poslovnih prostora, kompanija Safe Move nudi vam i usluge skladištenja stvari.

Ukoliko ste usled zaraze virusom Covid 19 sprečeni da obavite selidbu u predviđenom roku, svoje stvari možete poveriti nama na čuvanje.

Vaše stvari će biti u potpunosti sigurne u našim rukama. One su obezbeđene u svakom smislu – od krađe, raznih oštećenja, vlage i sličnih stvari.

Vremensko ograničenje skladištenja stvari ne postoji. O tome odlučujete samo vi. Bez obzira da li vam je potrebno čuvanje stvari u kraćem vremenskom periodu, usled neodložnog puta ili na duže, mi smo uvek tu za vas.

Omogućeno vam je i skladištenje kancelarijskog nameštaja. Kancelarijski nameštaj često može biti veoma skupocen, te vam je neophodna proverena agencija sa iskustvom. Kod nas je vaš kancelarijski nameštaj ili materijal siguran!

Skladištenje stvari nije se promenilo ni za vreme pandemije koronavirusa. I dalje vam nudimo kvalitet i sigurnost usluga.

Za više informacija o selidbama u toku pandemije Covid 10 virusa možete nas kontaktirati!

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe jedan su od najpopularnijih vidova i načina transporta vaših stvari do nove lokacije. Kao takve, kombi selidbe najčešće se praktikuju kada su u pitanju selidbe manjih stanova, studentskih soba, poslovnih kancelarija i sličnih, manjih prostora. Ukoliko...

Montaža i demontaža nameštaja

Montaža i demontaža nameštaja

Montaža i demontaža nameštaja ponekad je neophodna procesu preseljenja. Kabasti i gabaritni delovi nameštaja kao što su ormari, garderoberi i slično, često ne mogu da se presele u celosti. Kako bi se prostor u kamionu ili kombiju za selidbe maksimalno iskoristio,...

Selidbe kamionom – Vaša agencija za preseljenje od poverenja

Selidbe kamionom – Vaša agencija za preseljenje od poverenja

Selidbe kamionom ili kombi prevoz? Ovo pitanje je jedno od najčešće postavljanih kada je u pitanju preseljenje sa jedne na drugu lokaciju. Bez obzira da li se radi o selidbi u Beogradu ili drugom gradu u Srbiji ili inostranstvu, veoma je važno odabrati adekvatan...

Selidbe u Srbiji – Pouzdano i brzo

Selidbe u Srbiji – Pouzdano i brzo

Selidbe u Srbiji podrazumevaju promenu i preseljenje stvari sa jedne lokacije na drugu, iz jednog grada u drugi. Selidbe, same po sebi, nikada nisu jednostavne. Preseljenje u drugi grad može biti jedna od najtežih odluka koje ćete doneti u svom životu. Ipak, selidbe...

Selidbe Srbija – Crna Gora

Selidbe Srbija – Crna Gora

Selidbe Srbija – Crna Gora nisu jednostavan poduhvat. Preseljenje iz jedne u drugu državu zahtevaju poštovanje određenih smernica. Iako Crna Gora deli granicu sa našom državom, selidbe Srbija – Crna Gora i dalje zahtevaju angažovanje adekvatne i proverene agencije....