Pozovite nas

Skladištenje stvari Beograd

Skladištenje stvari

Skladištenje stvari Beograd u toku procesa selidbe ponekad je nezaobilazno.

Umesto da zamolite prijatelja ili člana porodice da svoje stvari privremeno ostavite kod njih, kontaktirajte agenciju za selidbe Safe Move.

Na ovaj način nikome ne stvarate haos u stanu ili kući vaših najbližih, a vaše stvari ostaju potpuno bezbedne i zaštićene.

Zašto je skladištenje stvari Beograd u magacinu pravo rešenje prilikom selidbe?

Ukoliko ste rešili da svoj dom ili poslovni prostor preselite na drugu lokaciju, ali vam je potrebno privremeno skladištenje stvari, Safe Move agencija ima savršeno rešenje za vas.

Selidba, sama po sebi, predstavlja veoma stresan i naporan proces. Kada kupujete stvari za vaš novi dom, često se dešava da on ne bude spreman na vreme za useljenje. Tada je skladištenje stvari koje ste kupili za njegovo opremljanje jedino rešenje. Kada svoje stvari poverite nama na skladištenje, možete spavati potpuno mirno, jer ćete znati da su one u sigurnim i pouzdanim rukama.

Skladištenje stvari

Skladištenje vašeg nameštaja, bilo kancelarijskog ili kućnog, nikada nije bilo sigurnije. U našem magacinu vaše stvari biće potpuno obezbeđene u svakom smislu – od krađe, potencijalnih oštećenje, vlage, lomova… Naš magacin opremljen je najsavremenijim video nadzorom i kamerama koje snimaju sve što se događa – 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji.

Kako funkcionište skladištenje stvari Beograd u našem magacinu?

Važno je napomenuti da vi birate vremenski period u toku kojeg će vaše stvari ’’boraviti’’ u našem skladištenom prostoru. One mogu biti skladištene na duži ili kraći vremenski period, što zavisi samo i isključivo od vaših potreba.

Ako vaš novi stan nije spreman na vreme ili vam je jednostavno potreban dodatni prostor za čuvanje postojećih stvari, onda je skladištenje jedini izbor.

Vi birate način na koji ćemo uskladištiti vaše stvari. Skladištenje se vrši na paletama ili u zatvorenim drvenim boksovima.

Naša agencija za selidbe Safe Move nudi vam niske cene i veoma fleksibilna rešenja za skladištenje vaših stvari. Naše prostorije za skladištenje su nove, sigurne, čiste, suve i obezbeđene. Iz tog razloga nećete imati nikakvih briga. Za to smo mi tu!

Šta sve možete uskladištiti u našem magacinu?

Sve što poželite, osim zapaljivih ili eksplozivnih predmeta, biljaka i hrane, možete skladištiti kod nas!

U našem magacinu možete skladištiti čak i lične stvari, poput dokumenata ili poslovne dokumentacije. Stvari za ličnu upotrebu su potpuno zaštićene i sigurne.

Osim ličnih stvari kod nas možete skladištiti i sledeće stvari:

  • Elektronsku opremu;
  • Sportsku opremu;
  • Vrtni nameštaj;
  • Alate;
  • Nameštaj;
  • Belu tehniku;
  • Kancelarijski nameštaj;
  • Opremu za sajmove ili izložbe;
  • Pozorišne rekvizite, razglas i slično;
  • Kancelarijski pribor i materijal.

Osim navedenog, skladištenje se vrši i za sve stvari koje vam zauzimaju prostor u kući ili stanu, a ne koriste se na svakodnevnom nivou.

Ostale usluge u vezi sa skladištenjem stvari

Ukoliko niste u mogućnosti da svoje stvari dovezete sami do našeg magacina, mi to možemo učiniti umesto vas.

Safe Move agencija vam nudi i usluge pakovanja stvari, montaže i demontaže nameštaja, kao i prevoz stvari do našeg magacina.

Vaše stvari pakujemo sa maksimalnom obazrivošću i pažnjom, kako ne bi došlo do ikakvih oštećenja prilikom transporta ili utovara. Na taj način, ukazujemo poštovanje prema svojim klijentima i njihovim dragocenostima.

Naš tim može brzo i stručno demontirati vaše stvari i nameštaj, kako bi ga pripremio za utovar. Montaža stvari vrši se onog trenutka kada je potrebno da vam one budu vraćene.

Naš tim će takođe izvršiti i utovar i istovar stvari, čime vam dodatno olakšavamo celokupnu proceduru. Na vama je samo da obezbedite adekvatno parking mesto za neko od naših vozila za transport nameštaja.

Skladištenje stvari

Uz Safe Move agenciju za selidbe, skladištenje vaših stvari ili selidba istih nikada nije bila jednostavnija! Preselite svoj dom, svoju firmu ili poslovni prostor na najbrži i najsigurniji način uz naš tim!

 

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica mogu biti veoma težak poduhvat, ukoliko ne postoji adekvatna priprema i planiranje unapred. I selidbe drugih preduzeća ili poslovnih prostora zahtevaju pažljivo planiranje i konsultovanje sa agencijom koja će sprovesti preseljenje. Ovakva...

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime – Sve što bi trebalo da znate!

Selidbe tokom zime mogu predstavljati izazov za svakoga. Posebno ako uzmete u obzir nepredvidive vremenske prilike. Led na putu, debeo snežni pokrivač ili kiša mogu učiniti da vaša selidba bude odložena za nekoliko dana ili pak nedelja. Iz tog razloga, selidbe tokom...

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac – Peselite se bez muke i stresa!

Selidbe Voždovac zahtevaju angažovanje profesionalnog tima. Ukoliko planirate preseljenje u ovu beogradsku opštinu, biće vam neophodna prethodna priprema i dovoljno vremena za planiranje. U toku procesa preseljenja, možete naići na mnogo različitih prepreka i...

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta

Selidbe specijalnih tereta podrazumevaju rukovanje gabaritnim i teškim predmetima – od klavira do teških i gabaritnih mašina. Preseljenje specijalnih tereta zahteva angažovanje profesionalnog tima ljudi, koji ima dovoljno iskustva u ovom poslu. Transport specijalnih...

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida

Selidbe za vreme kovida i dalje se obavljaju punom parom. U vreme pandemije koronavirusa ili virusa Covid – 19 mnogo toga se izmenilo u svakodnevici svih nas. Od rada od kuće, preko nošenja maski u javnosti, do držanja socijalne distance uvek i svuda. Može se reći da...

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe – Najlakši način transporta do željene lokacije

Kombi selidbe jedan su od najpopularnijih vidova i načina transporta vaših stvari do nove lokacije. Kao takve, kombi selidbe najčešće se praktikuju kada su u pitanju selidbe manjih stanova, studentskih soba, poslovnih kancelarija i sličnih, manjih prostora. Ukoliko...